Kundvagn
Redigera korgTill kassan
Inga produkter i korgen.
Summa: SEK
Leverans
Redigera korgTill kassan
0
SEK
Leverans:
Vi skickar ditt paket om:
Kundtjänst
0410-88 02 06
Sök...
 
Produkter

Personuppgiftspolicy

1. GENERELLT
1.1. Denna personuppgiftspolicy vidrörande behandling av personuppgifter beskriver hur Badmintonshoppen samlar in och behandlar uppgifter om dig.
1.2. Personuppgiftspolicyn är gällande för personuppgifter du förser oss med, eller som vi samlar in via Badmintonshoppens hemsida, www.badmintonshoppen.se.
1.3.Badmintonshoppen är dataansvarig för dina personliga uppgifter. Har du frågor, invändningar eller andra kommentarer kring vår personuppgiftspolicy ber vi dig vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna skrivna under punkt 8 i denna personuppgiftspolicy.

2. BADMINTONSHOPPENS INSAMLING AV DINA PERSONUPPGIFTER
2.1. Vilka personuppgifter samlar vi in till vilket syfte

2.1.1. När du besöker vår hemsida Badmintonshoppen.se samlar vi automatiskt in uppgifter om dig – det kan t.ex. vara vilken webbläsare du använder, din IP-adress, dina söktermer på hemsidan samt information om din dator med syfte att förbättra upplevelsen för dig på vår hemsida.
2.1.2. När du köper en produkt hos oss så samlar vi in uppgifter om dig. Det innefattar namn, adress, e-mailadress, telefonnummer. Därutöver sparar vi även information om vilka produkter du köper och eventuellt har returnerat med syfte att kunna leverera produkter till dig samt för att uppfylla våra krav på bokföring.
2.1.3. När du upprättar en profil eller genomför ett köp så har du möjlighet att välja huruvida du önskar att ta emot nyhetsmail från oss. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet – antingen via hemsidan eller länken som finns längst ner i den marknadsföring du tar emot.
2.2. Vad är den underlaget för insamlingen?
2.2.1. Insamlingen av uppgifter är nödvändig för att vi ska uppfylla våra intressen och förbättra kundupplevelsen på Badmintonshoppen för just dig, samt erbjuda dig relevanta erbjudanden.

3. ANVÄNDNING AV DATABEHANDLARE
3.1. Vi använder externa företag för att bland annat upprätthålla den tekniska driften av Badmintonshoppen. Våra leverantörer bistår oss bl.a. med att genomföra målinriktad marknadsföring, härunder re-marketing, förbättring av vår hemsida och hanterar dina recensioner av våra produkter. Dessa företag är databehandlare och behandlar data som vi är dataansvariga för, under våra instruktioner. Databehandlare får inte behandla eller använda data i annat syfte än att uppfylla avtalet med oss och omfattas av sekretess.
3.2. En av dessa databehandlare, Google Analytics (Google Inc.), är etablerade i USA. De nödvändiga garantierna för överföring av data till USA är säkrat genom databehandlarens EU-US Privacy Shield. En kopia av certifieringen kan läsas här: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

4. DINA RÄTTIGHETER
4.1. Med syfte att skapa transparens kring behandlingen av dina data ska vi som dataansvarig upplysa dig om dina rättigheter.
4.1.1. Rätt till insyn
Du har alltid rätt till att skriftligt begära information från oss kring vilka uppgifter vi har registrerat om dig, vilket syfte registreringen tjänar samt vilka eventuella mottagare av dina uppgifter är, samt upplysningar om hur vi har samlat in dina uppgifter.

4.1.2. Rätt till korrigering
Du har rätt till att få felaktiga uppgifter vi har registrerade om dig korrigerade. Om du uppmärksammar ett fel i de uppgifter vi har registrerat om dig kan du kontakta oss skriftligt och kräva att vi ändrad detta. Du kan kontakta kundservice@badmintonshoppen.se

4.1.3. Rätt till radering
Du har i vissa tillfällen rätt till att få vissa eller alla dina personuppgifter raderade av oss. I det tillfälle behandling av dina personuppgifter är nödvändig för att uppfylla rättsliga krav och bokföringskrav behöver vi inte radera dina personuppgifter.
4.1.4. Rätt att begränsa behandlingen till bevaring
Du har i vissa tillfällen rätt att begränsa den behandling vi gör med dina personuppgifter till endast bevaring, om du menar att de personuppgifter vi har registrerat om dig är felaktiga.

4.1.5. Rätt till dataportabilitet
Du har rätt till att få dina personliga uppgifter utlevererade och flyttade till en annan dataansvarig när vi har samlat in dina personuppgifter i förbindelse med exempelvis ett köp hos oss.

4.1.6. Rätt till att invända
4.1.6.1. Du har när som helst rätt till att av särskilda anledningar invända mot vår behandling av dina data som vi samlar in för att förbättra hemsidans funktioner.
4.1.6.2. Om du invänder mot behandlingen har vi inte längre lov till att fortsätta behandla dina uppgifter såvida vi inte av rättsliga orsaker måste göra det.

4.1.7. Rätt till att klaga
Du har alltid rätt till att lämna in klagomål till Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm angående vår behandling av dina personuppgifter.


5. RADERING AV PERSONDATA
5.1. Såvida du inte använder vår hemsida under 1 års tid kommer vi automatiskt radera de uppgifter vi har registrerat om dig såvida vi inte har lagmässiga krav att uppfylla som kräver att vi sparar dina uppgifter i längre tid (t.ex. bokföringslagen som kräver lagring i 5 år).
5.2. Uppgifter som vi har samlat in i förbindelse med att du har gett ditt samtycke till att vi får skicka marknadsföring via e-mail, sms och post, raderar vi i det tillfälle att du återkallar tillbaka ditt samtycke, såvida vi inte har rätt till att fortsätta behandlingen.


6. SÄKERHET
6.1. Vi har genomfört nödvändiga organisatoriska och tekniska säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter oavsiktligt eller olagligt raderas, offentliggörs eller förringas eller hamnar hos obehöriga eller missbrukas.

6.2. Endast medarbetare med ett reellt behov för tillgång till personuppgifter för att kunna utföra deras arbete, har tillgång till dessa.

7. COOKIES
7.1. Badmintonshoppen använder cookies för att kunna ge användaren den bästa möjliga upplevelsen på hemsidan. En cookie är en fil som sparas på den enhet du använder och kan innehålla information som samlas in från hemsidan.
7.2. Cookies används av flera olika syften: för att få sidan att fungera, för att optimera hemsidan så vi kan ge användaren den allra bästa upplevelsen, till trafikanalys samt målinriktad marknadsföring. En del av användningen av cookies innebär att vi analyserar och förbättrar vår upplevelse.
7.3. Du kan alltid förhindra att cookies sparas på din enhet. På moderna webbläsare som Google Chrome, Safari och Firefox är inställningen satt på att spara cookies automatiskt. Du behöver därför inte göra något för en ständigt förbättrad upplevelse. Önskar du däremot att din webbläsare inte sparar cookies så kan du i dina inställningar slå av denna inställning. Väljer du ifrån cookies kan vi inte garantera den bästa upplevelsen, och du kan vid några tillfällen uppleva att hemsidan inte fungerar optimalt.


8. KONTAKTUPPGIFTER
8.1. Badmintonshoppen ApS är dataansvarig för de personuppgifter som samlas in via vår hemsida. Om du har frågor, invändningar eller kommentarer till denna personuppgiftspolicy kan du kontakta:

Badmintonshoppen ApS

Blangstedgårdsvej 14
DK-5220 Odene SØ
Danmark

Telefon: 0410-88 02 06
E-mail: kundservice@badmintonshoppen.se

9. ÄNDRINGAR I INTEGRITETSPOLICYN
9.1. Vi har rätt till att göra ändringar i denna personuppgiftspolicy när som helst. I det tillfälle ändringar förekommer blir du informerad om detta vid ditt nästa besök på hemsidan. Accepterar du inte den ändrade policyn kan du inte fortsatta att använda Badmintonshoppen, och dina personuppgifter kan raderas.
Bewise
×
Denmark EUR England